Skriv til os: nt@troland.dk

Ring og bestil: ​(+45) ​74 42 41 48    

 Langtidsholdbare maskiner

  Specialiseret i bukkemaskiner

​✔  Nye spændende produkter

Rørbearbejdning – nye og brugte maskiner

Hos T. Troland Værktøjsmaskiner i Roskilde sælger vi maskiner til rørbearbejdning, eller mere præcist til rørendebearbejdning​. Vi sælger til hele Danmark, og alle vores maskiner til rørbearbejdning kommer fra de førende vesteuropæiske fabrikker. Derved vil du opleve et løft i både kvalitet og produktivitet i din produktion.

Nye og brugte maskiner til rørbearbejdning

​Inden for maskiner til rørbearbejdning kan vi tilbyde rørafgratning (afgratning), rørstansning (stansning), rørendestansning (endestansning), rørafkortning (afkortning) og røromformning (omformning) samt andre rørbearbejdningsmaskiner. Kontakt os for at høre nærmere om vores udvalg.​

Maskinerne til rørbearbejdning kan benyttes til alle former for materialer. Det kan for eksempel være almindeligt stål, rustfrit stål (rustfri stål), aluminium, kobber og lignende.

Vi har et bredt udvalg af nye maskiner, men vi kan også fremskaffe gode, brugte maskiner igennem vores store netværk i både ind- og udland. Det er i øvrigt vores erfaring, at glæden over den rette kvalitet varer længere end glæden over den lave pris. Men vi vægter både kvalitet og pris.

​Ring til os for at høre mere om maskinerne

​Du er velkommen til at kontakte os hos T. Troland Værktøjsmaskiner for at høre mere om vores rørbearbejdningsmaskiner eller for at få et tilbud på en konkret maskine. 

Du kan ringe til os på telefon 74 42 41 48. Du kan også skrive til os på nt@troland.dk.​

Vil du sende en forespørgsel?

Udfyld oplysningerne så vender vi tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?​

T. Troland Værktøjsmaskiner

CVR: 12909748​

Kontakt os​

​Telefon: (+45) 74 42 41 48

E-mail: nt@troland.dk

Hvor er vi?​