Skip to main content

Maskinprogram

Velkommen til Troland Bukkemaskiner. Her finder du bukkemaskiner (især til bukning af rør) og beslægtede maskiner til bearbejdning af rør.

Det drejer sig om bukning, valsning, afgratning, afkortning, stansning og omformning af rør. Vi forhandler også bukkemaskiner til plader og profiler, dvs. kantbukkere, kantpresser, pladevalser og pladesakse foruden profilvalser, profilsakse samt…….

Vi forhandler både fabriksnye maskiner fra førende vesteuropæiske producenter og brugte maskiner, dels fra eget lager, dels fra vores store kontaktnet i ind- og udland.

Med fokus på kundens behov prøver vi at skaffe den rigtige maskine til opgaven til den bedste pris, frem for blot at finde noget fra eget lager.

Tilfredse kunder er den bedste reklame man kan få og erfaringen viser, at “glæden over den rette kvalitet holder længere end glæden over den lave pris”.

KONTAKT

Højvangsvej 13
DK-4000 Roskilde

Phone: 74 42 41 48
Email: nt@troland.dk 

CVR: 12909748

OM OS

Velkommen til Troland Bukkemaskiner. Her finder du bukkemaskiner til rør og profiler samt beslægtede maskiner til bearbejdning af rør. Det drejer sig om bukning, valsning, afgratning, afkortning, stansning og omformning af rør.