Skip to main content

Maskinprogram

Velkommen til Troland Bukkemaskiner. Her finder du bukkemaskiner (især til bukning af rør) og beslægtede maskiner til bearbejdning af rør.

Det drejer sig om bukning, valsning, afgratning, afkortning, stansning og omformning af rør. Vi forhandler også bukkemaskiner til plader og profiler, dvs. kantbukkere, kantpresser, pladevalser og pladesakse foruden profilvalser, profilsakse samt…….

Vi forhandler både fabriksnye maskiner fra førende vesteuropæiske producenter og brugte maskiner, dels fra eget lager, dels fra vores store kontaktnet i ind- og udland.

Med fokus på kundens behov prøver vi at skaffe den rigtige maskine til opgaven til den bedste pris, frem for blot at finde noget fra eget lager.

Tilfredse kunder er den bedste reklame man kan få og erfaringen viser, at “glæden over den rette kvalitet holder længere end glæden over den lave pris”.

Fuldaut. CNC-Rørbukke-maskiner med dorn

Her præsenteres hele programmer af fuldautomatiske cnc-styrede rørbukkemaskiner med dorn fra tyske Trackto Technik. Det er maskiner med fokus på funktion og holdbarhed frem for lav pris.

Semi-aut. NC-Rørbukke-maskiner med dorn

Her præsenteres hele programmer af semi-automatiske nc-styrede rørbukkemaskiner med dorn fra tyske Trackto Technik. Det er maskiner med fokus på funktion og holdbarhed frem for lav pris.

Programmérbare rør-bukkemaskiner uden dorn

Her præsenteres programmer af programmérbare rørbukkemaskiner uden dorn fra spanske INECO. Det er maskiner hvor funktion og holdbarhed er sat over lav pris.

Afgrate- & slibemaskiner til rør & profiler

Her præsenteres en række effektive afgrate- & slibemaskiner, som hver især har sine fordele og ikke fås i bedre kvalitet. Her er afgratemaskiner med børster, som afgrate røret ud- og indvendig samtidig og små kompakte afgratemaskiner med knive samt slibemaskiber til hele røroverfladen.

Profil- og rørvalser

Her præsenteres både profilvalser og rørvalser i næsten alle typer, størrelser og automatiserings-grader. Profilvalser med træk på 2 eller 3 ruller, med manuel eller hydraulisk indstilling samt evt. cnc-styring. Pladevalser fås med 3 eller 4 ruller, pyramide-opstilling eller asymmetrisk opstilling og forskellig former for styring – også cnc-styring.

Hydrauliske presser til rør & profiler

Her præsenteres hydrauliske horisontal- og endepresser til mange typer bearbejdning af forskellige emner, så udkravning, omformning og montering af skæreringe m.m.

KONTAKT

Højvangsvej 13
DK-4000 Roskilde

Phone: 74 42 41 48
Email: nt@troland.dk 

CVR: 12909748

OM OS

Velkommen til Troland Bukkemaskiner. Her finder du bukkemaskiner til rør og profiler samt beslægtede maskiner til bearbejdning af rør. Det drejer sig om bukning, valsning, afgratning, afkortning, stansning og omformning af rør.