Skip to main content

Om Troland Bukkemaskiner

Hos Troland Bukkemaskiner forhandler vi et stort udvalg af fabriksnye såvel som brugte maskiner. Vi servicerer erhvervskunder i det meste af Norden, og vi assisterer både danske, svenske og norske kunder, når det kommer til salg og vejledning af bukkemaskiner bl.a. til bukning af rør.


Vi har fokus på god service og din tilfredshed

Hvis du køber en maskine hos os, bliver du ikke ladt i stikken, hvis der skulle opstå et problem.

Vi yder altid vores bedste for at gøre vores kunder tilfredse. Det mener vi er det mest reelle, og forhåbentlig spreder rygtet om vores gode service sig også til nye kunder.

Med fokus på dine individuelle behov forsøger vi at skaffe den helt rigtige maskine til opgaven til den bedste pris frem for blot at finde noget fra vores eget lager.

Tilfredse kunder er den bedste reklame, man kan få, og vores erfaring viser, at glæden over den rette kvalitet holder længere end glæden over den lave pris.

Kontakt os og hør mere

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 74 42 41 48, e-mail nt@troland.dk eller via vores kontaktformular, hvis du har brug for yderligere information.

KONTAKT

Højvangsvej 13
DK-4000 Roskilde

Phone: 74 42 41 48
Email: nt@troland.dk 

CVR: 12909748

OM OS

Velkommen til Troland Bukkemaskiner. Her finder du bukkemaskiner til rør og profiler samt beslægtede maskiner til bearbejdning af rør. Det drejer sig om bukning, valsning, afgratning, afkortning, stansning og omformning af rør.