Skriv til os: nt@troland.dk

Ring og bestil: ​(+45) ​74 42 41 48    

 Langtidsholdbare maskiner

  Specialiseret i bukkemaskiner

​✔  Nye spændende produkter

Manuelle og motoriserede - Rørbukker uden dorn

Manuel rørbukker TYPE51 til Ø10-22 mm

​God og enkel rørbukker til opspænding i skruestik eller på bord. Leveres med alle forme. Alle kan bruge den med det samme.

Brochure

Brugervejledning

Billede med alle dele

Motoriseret rørbukker BASIC​ til max Ø50 mm

Stærk rørbukker. Nem at betjene og programmere. Modholdet køres frem med håndsvinget så det støtter røret hvorefter der trædes på fodkontakten indtil den forprogrammerede vinkel er nået. Modholdet køres tilbage med håndsvinget og nyt tråd på fodkontakten får bukkeformen til at returnere.

Brochure

Brugervejledning

Video

Automatisk rørbukker QB50 til max Ø50 mm

​Stærk rørbukker, som er endnu nemmere at betjene og programmere. Modholdet køres ved at træde på fodkontakten. Modholdet nulstilles. Nyt tråd på fodkontakten får bukkeformen til at rotere til den forprogrammerede vinkel. Endnu et tråd på fodkontakten får modholdet til at køre tilbage og et sidste tråd får bukkeformen til at returnere til udgangspunktet.

Brochure

Brugervejledning

Video​​: QB50

Motoriseret rørbukker MAX til max Ø76 mm

​Rigtig stærk rørbukker. Nem at betjene og programmere. Modholdet køres frem med håndsvinget så det støtter røret hvorefter der trædes på fodkontakten indtil den forprogrammerede vinkel er nået. Modholdet køres tilbage med håndsvinget og nyt tråd på fodkontakten får bukkeformen til at returnere.

Brochure

Brugervejledning

Video​​: MAX

Automatisk rørbukker QB76 til max Ø76 mm

​Rigtig stærk rørbukker, som er endnu nemmere at betjene og programmere. Modholdet køres ved at træde på fodkontakten. Modholdet nulstilles. Nyt tråd på fodkontakten får bukkeformen til at rotere til den forprogrammerede vinkel. Endnu et tråd på fodkontakten får modholdet til at køre tilbage og et sidste tråd får bukkeformen til at returnere til udgangspunktet.​

Brochure

Brugervejledning

Video​​​: QB76

Hvem er vi?​

T. Troland Værktøjsmaskiner

CVR: 12909748​

Kontakt os​

​Telefon: (+45) 74 42 41 48

E-mail: nt@troland.dk

Hvor er vi?​